Groenteomelet

Kleurrijk omelet boordevol vitamines

Voor dit omelet hebben we gekozen voor spinazie, ui, champions en tomaten. Uiteraard kun je variëren met andere groenten. Ook verse kruiden toevoegen is een aanrader!

2 personen, bereidingstijd 15 minuten

  • olijfolie
  • 4 biologische eieren
  • 1 el melk
  • 1 rode ui, in dunne ringetjes
  • handje champions, in plakjes
  • handje wilde spinazie, gewassen
  • handje romatomaten, in 4 partjes
  • zout & peper, naar smaak

 

  • Vers volkoren brood, grof gesneden

Bereidingswijze:

  1. Kluts de eieren met melk en voeg naar smaak zout & peper toe.
  2. Zet de gewassen blaadjes sla, de gesneden tomaatjes, ui en champions klaar.
  3. Fruit de ui en champions in 1 el olijfolie lichtbruin. 
  4. Bak de spinazie kort mee.
  5. Schenk het eimengsel er voorzichtig bij.
  6. Bestrooi met de tomaatjes.
  7. Serveer met een mooie snee vers volkoren brood.

TRISTART zegt: Eetsmakelijk!

Pin It on Pinterest